Novi incident u policijskoj stanici:

Polupao prozor tijekom ispitivanja

policija
22.06.2016.
u 11:40

Policija u Sokocu uhitila je juče V.D. nad kojim je vršena kriminalistička obrada u policijskoj stanici, saznaju “Nezavisne”. On je izrevoltiran policijskim zadržavanjem rukom polomio staklo na prozoru i tom prilikom posjekao ruku.

O događaju je obavješten dežurni tužitelj koji je ovlastio policiju da preduzmu  potrebne mjere i radnje na  dokumentiranje krivičnog djela oštećene tuđe stvari. Ovo je treći incident u posljedna tri dana u policijskim stanicama u Srpskoj.

Podsjećamo da je prnjavorčanin M.I. (53) uhićen u ponedjeljak jer je napao policajca. On je ušao u stanicu i nasrnuo na policajca, te u pijanom stanju verbalno vrijeđao policajca, nasrnuo na njega, uhvatio ga za uniformu i poderao je.

U Prijedoru je dan ranije uhićen M.Š. (41) jer je ušao u stanicu i u vidno pijanom stanju i uz upotrebu pogrdnih riječi odmah po ulasku i bez ikakvog povoda šefa smjene u stanici dva puta šakom udario u glavu, nakon čega je uhićen.

Šef smjene je u napadu lakše ozlijeđen.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?