Nestao prije tri dana

Policija traga za Rokom Šimcem, nepravomoćno osuđenim zbog silovanja

roko silovanje nestao
18.10.2020.
u 16:38

Policija već nekoliko dana traga za 28-godišnjim Rokom Šimcem čiji su nestanak prijavili roditelji 15. listopada. Posljednji puta je viđen odjeven u trenirku adidas marke i majicu.

Šimac je javnost poznat nakon što je nepravomoćno osuđen prije četiri godine zbog nanošenja teške tjelesne ozljede i obljube bez pristanka na tulumu u studenom 2012. godine. Naime, njega su tad teretili da je nanio teške tjelesne ozljede tad svojoj vršnjakinji. Njoj su spasili jedva spasili život, ali je ostala invalid.

Liječnici su tad utvrdili da su ozljede morale biti nanesene mehaniziranim predmetom, no pri izricanju presude navedeno je kako je zločin počinjenom rukom. Šimac je dobio četiri godine zatvora za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, dok je za spolni odnos bez pristanka dobio je 8 mjeseci

Na Vrhovnom sudu nedavno je određen datum sjednice na kojoj se trebalo potvrditi ovu nepravomoćnu odluku Županijskog suda ili odlučiti o pokretanju novog postupka.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije