mostar

Policija traga za nestalom Đenanom Elezović (1949)

MUP HNŽ
24.03.2016.
u 10:22

U protekla 24 sata iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je šest prijava, navodi se u izvješću MUP-a HNŽ-a.

 Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su tri prekršaja, a iz oblasti sigurnosti prometa četiri prometne nesreće u kojima je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede.

 PP Mostar Centar uposlenik Uniqa osiguranja u Ul. A. Starčevića D.S. prijavio je  pokušaj provale u prostorije navedenog poduzeća.

 Policijska ophodnja utvrdila je kako je nepoznata osoba pokušala razvaliti vrata te kako je razbijeno staklo s bočne strane, ali da počinitelj nije ulazio u unutrašnjost objekta.

 PP Mostar Centar uposlenica poduzeća Alarm Gross E.B. prijavila je otuđenje brojila za struju, kutije s osiguračima, procesora za kameru, jedne nadzorne kamere i reflektora s objekta u izgradnji u naselju Bišće Polje.

 PU Mostar M.E. iz Mostara prijavio je u srijedu nestanak svoje majke Đenane Elezović (1949), koja je 22. ožujka oko 17 sati, otišla od kuće i od tada joj se gubi svaki trag.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije