Vitez

Policija pronašla 15 kilograma speeda

14.06.2021.
u 12:52

Policijski službenici Uprave policije MUP-a Srednjobosanske županije tijekom proteklog vikenda uspješno su realizirali više akcija, a u jednoj od njih pronađeno je čak 15 kilograma opojne droge speed.

Naime, jučer su policijski službenici Sektora kriminalističke policije, na osnovu naredbe Općinskog suda Travnik, izvršili pretrese obiteljske kuće i trgovačke radnje u Starom Vitezu koju koristi O. Đ. rođen 1979. godine iz Zenice.
Tom prilikom pronađena je i oduzeta određena količina suhe zeljaste tvari za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

Na osnovu prikupljenih operativnih saznanja, aktivnosti su usmjerene na pretres kuće i pratećih objekata u mjestu Očice, općina Vitez, koje koristi J. I. rođen 1980. godine iz Zenice. Prilikom pretresa pronađeno je i oduzeto oko 15 kilogama bijele praškaste tvari za koju se sumnja da je opojna droga speed.

Osumnjičeni su uhićeni i protiv njih nadležnom tužiteljstvu slijedi podnošenje Izvješća o počinjenom krivičnom djelu neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Navedene aktivnosti su realizirane u suradnji s policijskim službenicima MUP-a ZDŽ.

Također, uspješne akcije su izvedene i na području Bugojna i Busovače, gdje su u pretresima pronađene određene količine tvari za koje se sumnja da su opojne droge speed i cannabis, zbog čega su uhićene četiri osobe. Navedene planske aktivnosti se nastavljaju i u narednom razdoblju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije