PRIJETNJA EKSPLOZIVOM

Policija: Pregledano je svih pet lokacija, riječ je o lažnoj dojavi

20.10.2022.
u 21:29

Danas u poslijepodnevnim satima policija je zaprimila e-mail poruku o mogućoj postavljenoj eksplozivnoj napravi na pet lokacija na području Grada Zagreba, priopćeno je iz policije

Nakon što se pojavila informacija o dojavi o postavljenim eksplozivnim napravama na pet lokacija u Zagrebu policija je objavila priopćenje o postupanjima.

Podsjetimo, u poruci zasad nepoznatih autora navodi se kako su postavili C4 eksploziv u Zračnu luku Franjo Tuđman, u policijsku postaju na adresi Grgura Ninskog 1, u policijsku stanicu u ulici Antuna Bauera, u lanac brze hrane McDonalds na Ljubljanskoj aveniji  te u McDonalds na Rudeškoj cesti.

- Na mjesto događaja odmah su upućeni policijski službenici kako bi poduzeli mjere i radnje s ciljem zaštite sigurnosti građana - ističu u zagrebačkoj policiji i dodaju: 

- Danas u poslijepodnevnim satima policija je zaprimila e-mail poruku o mogućoj postavljenoj eksplozivnoj napravi na pet lokacija na području Grada Zagreba od kojih su dvije lokacije ugostiteljskog karaktera, dva objekta koje koristi policija te jedna lokacija na kojoj se pružaju usluge zračnog prijevoza. Ovim putem podsjećamo na društvenu odgovornost i samozaštitno ponašanje te pozivamo građane da se, u slučaju uočavanja bilo čega sumnjivog što se može dovesti u kontekst navedenog, s punim povjerenjem obrate policiji te postupe u skladu s uputama policijskih službenika na mjestu događaja. 

Dosadašnjim postupanjem policijski službenici pregledali su svih pet lokacija te je potvrđeno kako zaprimljena dojava nije istinita. Provjerene su dvije lokacije na kojoj se nalaze objekti ugostiteljskog karaktera, dva objekta koji koristi policija i lokacija na kojoj se pružaju usluge zračnog prijevoza.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?