Policija Brčko distrikta

Policija poziva građane da pomognu u identifikaciji osobe

11.05.2017.
u 12:21

Policija Brčko distrikta BiH pod nadzorom Tužiteljstva Brčko distrikta BiH provodi istragu na okolnosti krivičnog djela "Krađa" iz člana 280. Krivičnog zakona Brčko distrikta BiH, izvršenog dana 03.05.2017. godine na štetu građanke Brčkog, a koja se dogodila u trgovinskom objektu u ulici Bulevar mira u Brčkom.

Provodeći istražne mjere i radnje, Policija Brčko distrikta BiH prikupila određen broj dokaza, kojima se u direktnu vezu s izvršenjem ovog krivičnog djela dovodi osoba s priložene fotografije.

S obzirom da dosadašnje radnje identifikacije lica (ženska osoba koja je najvjerojatnije izvršila pomenuto krivično djelo), nisu dale rezultate, Policija Brčko distrikta BiH poziva građane da, ukoliko posjeduju bilo kakve informacije o licu s fotografije, iste dostave Policiji Brčko distrikta BiH na brojeve 122 i 049/233-200, priopćeno je iz Policije Brčko distrikta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?