OPSADNO STANJE

Policija opkolila selo u Srbiji: Na tragu su ubojici nesretne obitelji Đokić?

16.10.2021.
u 15:24

U tijeku je policijska akcija u srpskom selu Moravac kod Aleksinca, u okviru istrage brutalnog ubojstva obitelji Đokić, koje je zgrozilo cijelu regiju.

Kako Nova.rs neslužbeno doznaje, u tijeku je akcija policije u srpskom selu Moravac. To mjesto nedaleko Aleksinca potpuno je opkoljeno, a za sada nije poznato jesu li počela uhićenja ili se radi o pretrazi terena. Akcija je u okviru istrage ubojstva obitleji Đokić.

Podsjetimo, tročlana obitelj Đokić, Goran (57), njegova supruga Gordana (56) i kći Lidija (25) nestali su u noći između 25. i 26. rujna, nešto nakon ponoći, kada su se vraćali iz sela Moravac, gdje su ručali kod Goranove majke, u Aleksinac.

Kako su im mobiteli bili nedostupni cijeli dan, obitelj je slučaj prijavila policiji, koja je krenula u potragu. Tražili su ih danima, a onda je 2. listopada pronađen spaljeni Passat, koji je pripadao Đokićima. Isti dan, desetak kilometara dalje, pronađena su spaljena tijela cijele obitelji. Bili su ubijeni, a zatim spaljeni.

Motiv ubojstva nije poznat, ali pretpostavlja se kako se radi o koristoljublju jer je Goran Đokić navodno bio imućan, prenose 24sata.hr.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije