KAMERA SNIMILA UBOJICU

Policija na tragu dokazu koji bi mogao riješiti ubojstvo pjevačice Jelene Marjanović

Jelena Marjanovic
20.04.2016.
u 12:31

Hasib Jahović, koji živi u blizini nasipa na kojem je u Crvenki početkom travnja ubijena pjevačica Jelena Marjanović, navodno ima ključni dokaz za rasvjetljavanje zločina – snimku na kojoj je bi se možda mogao vidjeti ubojica. Naime, jedna od sigurnosnih kamera ugrađnena na njegovu objektu usmjerena je prema nasipu.

Hasib Jahović, inače stric srpske pjevačice Emine Jahović, u utorak je zajedno sa sinom Senadom dao izjavu u policiji, piše Alo.rs.

“Inspektori u civilu uzeli su hard-disk na kojem je snimka, jer se nadaju da bi na njemu mogli vidjeti da li je Jelena bila na nasipu, je li ju ubojica tu napao, ili da bar na njoj uoče nekog sumnjivog. Međutim, pitanje je da li su kamere bilo što zabilježile, i ako jesu, da li će ovisno od kvaliteti snimke nešto moći razaznati”, kazao je za Telegraf.rs izvor blizak istrazi.

Policija je u utorak s nalogom za pretres ušla u kuću Jahovića, koja se nalazi nadomak nasipa. Uzeli su jedne muške tenisice i hard-disk.

Još uvijek bez glavnog dokaza

Za to vrijeme sedmorica inspektora u civilu ponovo su pretraživali dio nasipa. Policija je na mukama jer još uvijek nije pronašla glavni dokaz – oružje kojim je  pjevačica ubijena.

“Policajci su odnijeli i kvaku sa vrata i tenisice od Emininog brata. Zatražili su da im se otvori Jahovićeva bravarska radionica, koja se nalazi u njihovom dvorištu. Tu su gledali sav alat, ali ništa nisu izdvojili”,kazao je izvor blizak istrazi.

“Policija je ovdje bila zbog kamera. Ništa mi ne znamo, niti smo išta čuli. Po cijeli dan radimo”, kazala je Gordana Jahović.

Policija pretresla kuću obiteljske kume

Policija sumnja da je u ubojstvo umiješana i jedna žena, čiji se identitet zasad ne otkriva. Od ranije je poznato da su pod povećalom tri člana obitelji Marjanović, no sada se spominje i obiteljska kuma Vera kojoj je policija pretresla stan.

Ispituje se njen odnos sa Zoricom Marjanović, svekrvom pokojne pjevačice s kojom je jako bliska. Također, se provjerava i odnos ubijene Jelene i njene svekrve, o čemu se do sada ponešto saznalo, ali je sigurno da nisu bile u sjajnim odnosima, piše Telegraf.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije