pu Istočno Sarajevo

Policija na području Sokoca pronašla veću količinu auto dijelova

06.11.2018.
u 14:43

Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo danas su, u suradnji s pripadnicima Državne agencije za istrage i zaštitu Bosne i Hrecegovine (SIPA) i MUP-a Sarajevske županije, u mjestu Pločnik, na području općine Sokolac, pronašli veću količinu auto dijelova za koje postoji sumnja da potiču iz kaznenih djela izvršenih na području Sarajevskih županija.

-Tijekom pretresa pronađena je veće količina auto dijelova, marke 'volkswagen', 'audi' i 'skoda', za koje postoji sumnja da potiču iz kaznenih djela izvršenih na području Sarajevske županije - navodi se u priopćenju iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Pronađeni predmeti i operativni materijal će biti predani MUP-u SŽ na daljNJe postupanje.

Auto dijelovi su pronađeni u nastavku aktivnosti, na blokiranom području, na teritorijU kojI pokriva PU Istočno Sarajevo.

Tijekom jučerašnjeg dana su u Rogatici, na osnovu operativnih informacija Državne agencije za istrage i zaštitu BiH, na području Sokoca oduzeti putničko motorno vozilo marke "range rover“, koje je otuđeno u sarajevskoj županiji.

U blizini vozila su zatečene osobe inicijala S.D. (1988.) iz Istočne Ilidže, R.B. (1967.) iz Sokoca i Z.J (1964.) iz Rogatice, koji su uhićeni.

Širim pregledom blokiranog područja, u regiji sela Barnik kod Sokoca, pronađena su još dva putnička motorna vozila, kao i veća količina auto dijelova, za koja postoji sumnja da potiču iz kaznenih djela.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije