Livno

Pokušao ubiti muškarca kišobranom i džepnim nožem

noz
12.08.2016.
u 17:15

Djelatnici Policijske uprave Livno podnijeli su danas nadležnom županijskom tužiteljstvu u Livnu izvješće o počinjenom kaznenom djelu protiv 66-godišnjeg I. K. iz Miša pored Livna zbog postojanja osnovane sumnje da je 9. kolovoza nanio teže tjelesne ozljede u predjelu grudnog koša 63-godišnjem B.K iz istog mjesta.

U izvješću stoji da su se te večeri oko 23 sata na lokalnom seoskom putu u mjestu Miši susreli spomenuta dvojica, a kako odnosi između nji od prije nisu dobri, a sve zbog neriješenih imovinsko pravnih odnosa, došlo je prvo do verbalnog, a potom i tjelesnog obračuna.

U sukobu je došlo do unakrsnog udaranja jedan drugog više puta, da bi u jednom trenutku I. K. iskoristio kišobran i džepni nož, te s njim nanio tjelesne ozljede u predjelu grudnog koša B. K.

Kako se dalje navodi, tom opisanom djelatnošću postoji osnovana sumnja da je I.K. počinio kazneno djelo pokušaj ubojstva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije