krijumačrenje

Pokušali prokrijumčariti gel za nargile u BiH

ilustracija
16.08.2018.
u 17:06

Kraljevačka policija u suradnji sa tužiteljstvom specijaliziranim za suzbijanjem korupcije zaplijenila je 1,1 tonu gela za nargile i uhitila četiri osumnjičena, među kojima je i jedan policajac iz Prijepolja, pripopćeno je iz MUP-a Srbije. 
 
Osumnjičeni se terete da su izbjegavajući granični prijelaz pokušali prokrijumčariti gel za nargile iz Srbije u Bosnu i Hercegovinu.

Uhićeni su R.B.(1974), N.Ć.(1998) i B.B.(1983) iz Priboja koji se terete za kazneno djelo krijumčarenje i policijski službenik iz Prijepolja A.S. (1986) zbog sumnje da je počinio kazneno djelo trgovina utjecajem. 

A.S, koji je bio izvan dužnosti, tereti se da je došao na lice mjesta i pokušao utjecati na pripadnike granične policije da puste osumnjičene bez kažnjavanja.
 
Svima je određeno zadržavanje do 48 sati, u kom roku će uz kaznenu prijavu biti privedeni Posebnom odjelu Višeg javnog tužiteljstva u Kraljevu, koje se bavi suzbijanjem korupcije, prenosi Tanjug.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije