Policija objavila detalje

Pokušali pregaziti muškarca pa pucali u njega

policija hrvatska
19.09.2021.
u 12:15

Kao pokušaj ubojstva i općeopasnu radnju zagrebačka policija okarakterizirala je ono što se 18. rujna u 16.45 dogodilo u Ulici Ljudevita Posavskog u Sesvetama.

Kako je priopćeno, u tom trenutku nepoznati počinitelji, koji su bili u dva automobila, na parkiralištu jednog trgovačkog centra vozilima su naletjeli na 34-godišnjaka, nakon čega je netko iz vozila na njega i zapucao, prije no što su se počinitelji udaljili s mjesta događaja. Ranjeni muškarac prevezen je u KB Dubrava gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Koji sat nakon događaja, u 19.10,  policija je našla osobe koje dovodi u vezu s tim događajem. Iako su u subotu navečer priopćili da su priveli petoricu muškaraca, očito je jedan u međuvremenu pušten na slobodu, jer su u nedjelju priopćili da su u policiju na obavijesni razgovor dovedene četiri osobe nad kojima je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Prve neslužbene informacije nakon pucnjave u subotu, govorile su da su se sukobili pripadnici suprotstavljenih romskih obitelji. Pucnjave, jurnjave automobilima po gradu te pokušaj gaženja suparnika nije novost kada su sukobi među zaraćenim romskim obiteljima u pitanju. Prije tri godine u Zagrebu se dogodila serija takvih incidenata, koja je na koncu rezultirala i nekim sudskim postupcima. U tom incidentima motivi sukoba su bile dugogodišnje trzavice i netrpeljivosti među posvađanim obiteljima. Zašto su ovaj put četvorica muškaraca pokušala pravo pregaziti, a zatim i upucati 34-godišnjaka valjda će se doznati kada policija završi s kriminalističkim istraživanjem.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije