nesreća u Hrvatskoj

Poginuli su Hana i Filip Spevec: Kobna brzina i mokra cesta...

Spevec
28.07.2016.
u 07:55

Hanu (28) i Filipa (32), djecu bivše šefice Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja, na autocesti je iznenada uhvatio pljusak. Završili su u jarku. Zračni jastuci se nisu aktivirali

Neprilagođena brzina, pljusak i mokra cesta bili su kobni za Hanu (28) i Filipa (32) Speveca koji su u utorak poslijepodne poginuli na autocesti A1 Zagreb - Split. 

Kći i sin Olgice Spevec, bivše šefice Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja (AZTN), vraćali su se s mora. Krenuli su prema Zagrebu. Na području Josipdola, nakon tunela Mala Kapela, oko 14.30 sati Mercedesom su sletjeli s ceste. Kiša je lijevala, a Filip Spevec ulaskom u lijevi zavoj nije smanjio brzinu. Izgubio je nadzor nad autom i sletio s ceste, piše 24sata.hr.

Mercedes je nakon slijetanja “preletio” jarak te stražnjim krajem silovito udario u zemlju, nakon čega se vozilo prevrtalo u podnožju jarka. Unatoč brzoj reakciji Hitne pomoći, za dvoje mladih i perspektivnih ljudi nije bilo spasa.

Tragedija je u crno zavila cijelu obitelj Spevec, osobito roditelje koji su ostali bez oba djeteta. Njihovi poznanici kažu da su od šoka i boli zanijemili. Davorin Spevec nedavno je otišao u mirovinu i, kako doznajemo, veselio se što će napokon moći više vremena provoditi s djecom.

Olgica je, pak, s kćeri još krajem 2013. godine osnovala konzultantsku tvrtku. Sad im se život u trenutku pretvorio u pakao...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?