NA INSTAGRAMU JU PRATILO VIŠE OD 300.000 LJUDI

Poginula mlada influencerica: Prije smrti objavila status od kojeg prolaze trnci

21.07.2021.
u 16:41

22-godišnja influencerica Julia Hennessy Cayuela, koju je na Instagramu pratilo više od 300.000 ljudi, poginula je u prometnoj nesreći dok se vozila motorom u društvu svog supruga Daniela Cayuela.

Nesreća se dogodila u blizini São Paula u Brazilu, a influencerica je odmah prebačena zrakoplovom u bolnicu u obližnjem gradu Parana, ali je umrla nedugo nakon dolaska zbog iznenadnog srčanog zastoja, piše O Tempo.

Daniel, kojeg na Instagramu također prati velik broj ljudi, teško je ozlijeđen te se nalazi na intenzivnoj njezi, prenosi Index.

Julia je prije smrti na svom profilu objavila status zbog kojeg njene pratitelje, nakon vijesti o njenoj pogibiji, prošli trnci.

"Život je kratak. Idemo biti ludi. Ja, ti, Bog i cesta. Tvoji snovi su moji", napisala je.

Julia i Daniel bili su braku četiri godine i često su objavljivali fotografije sa svojih motociklističkih avantura na društvenim mrežama. Njihova posljednja fotografija prikazuje ih s kacigama dok veselo poziraju pred velikim žutim natpisom za grad Capão Bonito.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije