Tužiteljstvo SŽ

Podignuta optužnica protiv "trojke" zbog navođenje na prostituciju

prostitucija
20.07.2016.
u 16:34

Županijsko tužiteljstvo Sarajevo podiglo je optužnicu protiv Anide Kunić, Emira Ljuce i Seida Fetića zbog krivičnog djela - navođenje na prostituciju, potvrđeno je Feni u ovom tužiteljstvu.

Optužnica ih tereti da su od 29. svibnja do 8. listopada 2015. godine na području SŽ radi ostvarivanja koristi organizirali pružanje seksualnih usluga domaćim i stranim državljanima, te su tako zarađeni novac dijelili sa ženskim osobama koje su navedene usluge pružale.

Podsjećamo, Kunić, Ljuca i Fetić uhićeni su po nalogu Županijskog tužiteljstva u sklopu akcija kodnog naziva "Koral“ i "Tango“ zajedno s Alenom Čengićem i drugima, protiv kojih je u Županijskom sudu Sarajevo u tijeku krivični postupak za organizirani kriminal u vezi s krivičnim djelima: porezna utaja, ugrožavanje sigurnosti, teška krađa, oštećenje tuđe stvari i organiziranje otpora, dok se protiv optuženog Alena Čengića vodi postupak i zbog krivičnog djela navođenje na prostituciju.

Optužnica protiv Anide Kunić, Emira Ljuce i Seida Fetića proslijeđena je Općinskom sudu Sarajevo na potvrđivanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije