Nesavjestan rad

Pijani policajci izazvali sudar pa se pokušali zamijeniti za mjesta

20.12.2015.
u 07:00

Policajac kojem je izmjereno 1,68 promila alkohola u dahu nerazgovjetno je govorio, pa je suprug žene u koju su udarili mislio da se radi o čovjeku s govornom manom

Pijani policajac udario je službenim golfom vozilo u kojem je bila žena s dvoje djece, a zatim pokušao zamijeniti mjesto s kolegom koji je bio manje pijan. Incident se, kako piše 'Blic', dogodio kod Bulevara u Beogradu.

Začuli udarac

U vozilu ispred žene u čiji automobil je udario policijski golf bio je njezin suprug Aleksandar Sibinoski. - Ja sam vozio svoj, a supruga svoj automobil. S njom su bila i naša dvojica sinova. Oni su bili iza mene i na raskrižju sam stao zbog tramvaja. I ona je zaustavila automobil i tada se začuo udarac. U njezin auto je udario golf. Odmah sam izašao. Iz golfa su izišla tri momka koji nisu bili u policijskim odorama i odmah su počeli zamjenjivati mjesta. Pitao sam ih: "Što to radite?", a oni su izvadili značke i rekli mi da se sklonim. Nisu znali da sam ja suprug žene u čiji auto su udarili. Vidio sam da su pijani i tražio sam da se predstave, a oni su mi rekli: "Ma, od****..." I onda sam zvao policiju. Došla je ekipa iz Savskog vijenca, poslije i tužitelj. Oni su svi bili vrlo korektni. Zvali su hitnu pomoć, a od njih su tražili da pušu. Vozaču su izmjerili 1,68 promila, a suvozaču 0,7 promila alkohola u krvi. Dok je trajao očevid, čuo sam da su iz Pete uprave MUP-a i da rade na osiguranju nekog suca - kaže Aleksandar. On navodi i da je vozač golfa bio toliko pijan da je jedva razgovjetno pričao. - Prvo sam mislio da čovjek ima govornu manu. Tek kada sam vidio koliko mu je alkohola izmjereno, shvatio sam da muca od pijanstva. Pritom, alko-test im je rađen tek nakon dva i pol sata - kaže Aleksandar.

Potres mozga

On tvrdi i da je u sudaru njegova supruga zadobila potres mozga, a sin od sedam godina udarac u trbuh. - Sjećam se udarca, pokušaja policajaca da zamijene mjesta, njihove rasprave s mojim mužem. Ali mi je sve to u magli jer sam sve vrijeme pokušavala umiriti djecu koja su vrištala na zadnjem sjedištu.

U jednom trenutku sam izišla iz vozila, ali se ne sjećam daljnjih događanja sve do dolaska hitne pomoći, koja me zatekla u vozilu. Kada sam ušla, ne sjećam se. U Urgentnom sam dva puta povraćala zbog potresa mozga. Sin Andrija, koji ima sedam godina, zadobio je udarac u trbuh, kazala je Aleksandrova supruga.*

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije