Nesreća u BiH

Pao sportski zrakoplov kod Prijedora, poginuli pilot i njegova kći (21)

RTRS
31.12.2022.
u 16:49

Prema neslužbeni informacijama poginule su dvije osobe nakon što je oko 15 sati zrakoplov pao na njivu pored magistralnog puta Prijedor - Kozarska Dubica

Na području Prijedora danas je pao manji sportski zrakoplov. Za sada još nema službenih informacija iz policije o stradalim i ozlijeđenima, kao ni o broju osoba koje su se nalazile u zrakoplovu, piše Klix.ba. 

Prema neslužbeni informacijama poginule su dvije osobe nakon što je oko 15 sati zrakoplov pao na njivu pored magistralnog puta Prijedor - Kozarska Dubica, u blizini skretanja ka Crnoj Dolini.

Avaz neslužbeno doznaje da su poginuli pilot i njegova 21-godišnja kći.

Kako javlja Srna, mjesto nesreće osiguravaju pripadnici Policijske uprave Prijedor, a prisutni su i pripadnici Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice.

Na mjesto nesreće je stigao gradonačelnik Prijedora Slobodan Javor sa suradnicima.

S nesrećom je upoznato Tužiteljstvo BiH, a dežurni tužitelj je izdao upute policijskim agencijama i nadležnim tijelima za civilno zrakoplovstvo.

"Bit će izvršeno prikupljanje svih podataka i dokumentacije o navedenom letu, zrakoplovu, mjestu uzlijetanja, predviđenom kretanju, kao i osobama koje su upravljale i nalazile se u letjelici, kao i svim drugim okolnostima, potrebnim za utvrđivanje svih činjenica povezanih s nesrećom u kojoj ima smrtno stradalih osoba", priopćili su iz Tužiteljstva BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije