Nakon sudara

Pacijentica preminula u vozilu Hitne pomoći

Nezavisne
03.05.2017.
u 21:20

Rasima Dizdarević (83) iz Bužima je smrtno stradala, a četiri osobe su zadobile lakše tjelesne ozljede u prometnoj nesreći koja se dogodila u noći između proteklog utorka i srijede, u blizini sela Mihaljevac, na magistralnom putu koji povezuje Cazin i Bihać.

Do nesreće je došlo kada su se sudarili vozilo Hitne pomoći, koje pripada Domu zdravlja Bužim, i automobil pasat austrijskih registarskih oznaka. Nesretna žena je bila pacijentica koja je iz bužimske zdravstvene ustanove vozilom Hitne pomoći, u stanju životne opasnosti, upućena u bolnicu u Bihaću, pišu Nezavisne. 

"Četiri osobe su zadobile lakše tjelesne ozljede, a osoba koja je bila pacijent u vozilu Doma zdravlja Bužim je preminula. Najvjerojatnije se radi o prirodnoj smrti, a ne o posljedici prometne nesreće", rekla je glasnogovornica MUP-a USŽ Snežana Galić.

Pretpostavlja se kako je uzrok ove saobraćajne nesreće bilo nepoštivanje prava prvenstva prolaska vozila Hitne pomoći od strane drugih vozila.

Uviđaj na licu mjesta obavili su pripadnici policije i dežurni županijski tužitelj, koji je naredio obdukciju tijela kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Ključne riječi

Komentara 1

IA
iamia
11:40 04.05.2017.

saobracajne?

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije