granična policija

Otkriveni krivotvoreni vozačka dozvola, osobna iskaznica i broj šasije

asaasd
20.04.2017.
u 16:30

Djelatnici Postrojbe granične policije Bijeljina danas su na Međunarodnom graničnom prijelazu Popovi spriječili ulazak osobe putničkim motornim vozilom Peugeot, registracijskih oznaka Republike Srbije, jer su prilikom graničnih provjera uočene nepravilnosti broja šasije, saznaje Hrvatski Medijski Servis.

Vozilom je upravljao M. B. (1982.), državljanin Srbije. Prema nalogu tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva u Bijeljini, M. B. i vozilo su predati djelatnicima Stanice granične policije Badovinci Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srbije.

Također, djelatnici ove Postrojbe dan ranije su otkrili krivotvorenu vozačku dozvolu Austrije koju je na uvid dao M. G. (1983.) prilikom izlaska iz BiH na MGP Popovi. Državljanin Republike Srbije je kontroliran u Golfu, srbijanskih registarskih oznaka. Prema naredbi tužitelja OJT u Bijeljini, vozačka dozvola je privremeno oduzeta. U tijeku je daljnji rad na ovom slučaju.

Djelatnici Postrojbe granične policije Doljani 19. 4. 2017. uhićeni su V. T. (1990.), državljanina Albanije, nakon što je pregledom kod njega otkrivena krivotvorena osobna iskaznica Rumunjske.

Kontroliran je na ulasku u BiH, na MGP Bijača i tom prilikom na uvid je dao izvornik putne isprave Albanije. Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo „krivotvorenje isprave“, državljanin Albanije, uz izvješće o kaznenom djelu, bit će predan Tužiteljstvu Zapadnohercegovačke županije na daljnje postupanje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije