Travnik

Otkriveni izvršioci razbojništava

razbojnici,pljačkaši
PU zagrebačka
18.02.2015.
u 10:03

U nastavku intenzivnih aktivnosti na sprečavanju i otkrivanja izvršilaca krivičnih djela razbojništava, službenici krim policije PU Travnik otkrili su izvršioce četiri razbojništva.

Radi se o krivičnim djelima koja su izvršena u listopadu 2013. godine i u travnju 2014. godine, saopćeno je iz Ureda povjerenika MUP-a Srednjobosanskoe županije. Otkriveni su izvršitelji razbojništva u supermarketu "Best" u ulici Bosanska u Travniku, pokušaju razbojništva u ulici Derviša efendije Korkuta u Travniku nad ženskom osobom inicijala B.S., razbojništva nad radnicom trgovine "Grand" u ulici Meljanac u Travniku, kada su dva nepoznata muškarca uz prijetnju pištoljem oteli oko 300 maraka dnevnog utrška trgovine, te pokušaj razbojništva nad muškarcem inicijala A.V. koje je izvršeno u naselju Kalibunar u travnju prošle godine. Osumnjičeni za izvršenje ovih krivičnih djela su A.B., rođen 1996. godine i A.Đ., rođen 1996. godine, oba iz Travnika, protiv kojih je podneseno izvješće o počinjenim krivičnim djelima Županijskom tužiteljstvu Travnik. Podsjećamo kako se u posljednja tri mjeseca vode intenzivne aktivnosti na sprječavanju krivičnih djela razbojništva na području cijele županije te kako su one rezultirale otkrivanjem izvršitelja šest razbojništava na području Kiseljaka, te prikupljanjem saznanja za još nekoliko slučajeva na području Travnika, Viteza i Novog Travnika. U suradnji više županijskih ministarstava unutarnjih poslova u Sarajevu je početkom veljače 2015. godine u vezi sa navedenim djelima lišeno slobode šest osoba, kojima je i određen pritvor. U sljedećem razdoblju nastavljaju se aktivnosti na ovom planu i očekuje se rasvjetljavanje još nekih krivičnih djela ove vrste koja su počinjena u prethodnom razdoblju, saopćeno je iz MUP-a SBŽ-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?