GACKO:

Otkriveni ilegalni migranti

25.08.2017.
u 13:58

Službenici Postrojbe granične policije Brod 25. 8. 2017. godine su uhitili M. M. (1995.), državljanina Bosne i Hercegovine, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Graničnim provjerama je utvrđeno da je za njim Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske raspisalo potragu zbog kaznenog djela „obljuba nad nemoćnom osobom“. Osoba je kontrolirana pri ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Brod i predata službenicima Policijske postaje Derventa.

Dan ranije, 24. 8. 2017. prilikom ulaska u BiH na MGP-u Rača uhićen je M. H. (1988.) nakon što je ustanovljeno da je za njim Interpol Bern raspisao tjeralicu zbog kaznenog djela “oružano razbojništvo“. Službenici PGP-a Bijeljina su predali državljanina Republike Srbije i Hrvatske pripadnicima Sudbene policije Suda BiH.

Službenici Postrojbe granične policije Trebinje, u suradnji s pripadnicima Stanice granične policije Plužine MUP-a Crne Gore, u ilegalnom prelasku državne granice 25. 8. 2017. spriječili su dvojicu državljana Sirije. Otkriveni su u graničnom pojasu na području Gackog. Sukladno Zakonu o strancima, bit će prekršajno procesuirani i predati pripadnicima Službe za poslove sa strancima na daljnje postupanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije