Granična policija

Otkriven ukradeni BMW koji traži Interpol

17.01.2017.
u 08:00

Službenici Jedinice granične policije Bijeljina 14. siječnja 2017. godine otkrili su tri slučaja krivotvorenja isprava. Na Međunarodnom graničnom prijelazu Rača spriječili su pokušaj izlaska osobe ukradenim vozilom BMW X5, nacionalnih oznaka Republike Srbije. Prilikom granične kontrole uočili su prepravke broja šasije. Utvrđeno je da je BMW ukraden u Švicarskoj i da je Interpol raspisao tjeralicu za njim. Vozilom je upravljao V. S. (1991.), državljanin Srbije. Na istom prijelazu prilikom granične kontrole golfa, nacionalnih oznaka Bosne i Hercegovine, uočene su nepravilnosti na broju šasije. Vozilom je upravljao bh. državljanin D. P. (1985.). Prema nalogu tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva u Bijeljini, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo krivotvorenja isprave, V. S. i D. P., kao i vozila, predani su službenicima Centra javne sigurnosti Bijeljina Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske na daljnje postupanje.

Istoga dana službenici JGP Bijeljina otkrili su krivotvorenu prometnu dozvolu i zeleni karton Italije koje je prilikom pregleda na uvid dao I. B. (1968.), državljanin Srbije. Osoba je kontrolirana u audiju, registracijskih oznaka Italije, na ulasku u BiH na MGP Popovi. Prema nalogu tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva u Bijeljini, I. B. i vozilo predani su službenicima Postaje granične policije Badovinci Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srbije. Službenici Jedinice granične policije Zvornik spriječili su nezakonit promet 39 janjadi bez potrebne dokumentacije 15. siječnja 2017. godine, zaključili su iz Granične policije BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije