UHIĆENA KRIMINALNA SKUPINA

Otkriven lanac prostitucije u našem susjedstvu: Vrbovali djevojke pa sat s njima naplaćivali po 200 eura

prostitucija
31.08.2022.
u 18:58

Sumnja se da su organizirali predaju više žena korisnicima seksualnih usluga, a novac zarađen na taj način dijelili između sebe

Uhićena je kriminalna skupina osumnjičena da je u Beogradu vrbovala djevojke i organizirala lanac prostitucije. Kako navodi Kurir, jučer su uhićeni Neda B. (34), Samir B. (44), Milica M. (26) i Vesna V. (62), dok se za osumnjičenom Milicom O. (49) još uvijek traga.   

Policija je priopćila kako se osobe sumnjiče da su od studenog prošle do srpnja ove godine na području Beograda organizirali prostituciju putem određenih oglasnih stranica te poticali i sudjelovali u posredovanju u prostituciji više osoba ženskog spola.

Sumnja se da su organizirali predaju više žena korisnicima seksualnih usluga, a novac zarađen na taj način dijelili između sebe. Fotografije žena koje su za njih radile objavljivali su na nekoliko desetaka stranica. Uz fotografije su navodili opis svake žene - visinu, težinu, opseg grudi i stražnjice, boju kosu i očiju te cijenu i broj telefona.

Prema izvoru Kurira, dio navedene cijene koju je klijent platio otišao je ženama, a dio kriminalnoj skupini.

- Za zainteresirane klijente organizirani su sastanci u nekoliko hotela u Beogradu. Uhićeni su dogovarali vrstu i trajanje seksualne usluge, a sat vremena s jednom djevojkom naplaćivali su 200 eura - otkrio je neimenovani izvor. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije