nepravomoćna presuda

Otac dobio 14 godina zatvora zbog ubojstva kćeri

18.05.2017.
u 15:00

Nakon priznanja krivnje, Županijski sud u Zenici nepravomoćno je osudio Adisa Bećirspahića iz Breze na 14 godina zatvora zbog ubojstva svoje desetomjesečne bebe u prosincu prošle godine.

Monstruozno ubojstvo se dogodilo lanjskog 26. prosinca navečer u Adisovoj obiteljskoj kući u mjestu Koritnik, kada je on ostao sam s desetomjesečnom bebom koju je čuvao dok je njegova nevjenčana supruga Nejla Botić bila na poslu.

Nakon što je Adis ubio dijete, otišao je u kafić gdje je Nejla radila. Sjedio je tu neko vrijeme i pio kavu, a kada ga je supruga pitala gdje joj je dijete, Adis joj je rekao da djeteta više nema.

Izbezumljena majka zajedno s Adisom otišla je do kuće i tamo pronašla umotano beživotno tijelo svoje djevojčice. Oboje su tada Najru odveli u Dom zdravlja, ali bilo je prekasno. Djevojčici nije bilo pomoći.

Na tijelu su tada bile vidljive ozljede te tragovi nasilja i zlostavljanja, odnosno gušenja i davljenja te tragovi ugriza po tijelu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije