Likvidacija Damira Hodovića

Osumnjičeni za ubojstvo poručio preko Facebooka: ‘Možda gazim put krvav, al’ ga gazim kao prvak...’

asd
02.02.2017.
u 19:30

Uhićeni Fuad Pitić (26) i Ismar Halilović (21) dovode se u vezu s ubojstvom Damira Hodovića zvanog Pele (38) iz Sarajeva, također odranije poznatog policiji, koje se preksinoć oko 18.30 sati dogodilo ispred ugostiteljskog objekta u sarajevskom naselju Alipašino Polje. Hodovića je ubojica dočekao i nasred ulice upucao u srce. Prema riječima šokiranih susjeda, iza njega je ostalo dvoje male djece.

- Netko od prolaznika pronašao ga je kako leži na ulici te je odmah alarmirao policiju i hitnu pomoć, ali su liječnici mogli samo konstatirati smrt, potvrdila je Azra Bavčić, glasnogovornica Tužiteljstva SŽ-a. Iz MUP-a kažu da im je žrtva bila poznata po krađama. S druge strane, zanimljivo je da je osumnjičeni Halilović nakon zločina, u 23.44 sati, iznad slike na svome Facebook profilu napisao: “Možda gazim put krvav, al’ ga gazim kao prvak...”. Prije toga, točnije u 23.15, Halilović je na Facebooku objavio još jednu fotografiju. Inače, i Fuad Pitić uhićivan je ranije, a u jednom slučaju zbog aktiviranja ručne bombe ispred zgrade. Ozlijeđenih tada nije bilo, a on je priznao bombaški napad. Spominjalo se i kako je ovo bio jedan od uličnih obračuna među sarajevskim uličnim bandama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije