Optužnica u slučaju “Lipstick”:

Organiziranjem prostitucije zaradio više od 1,7 milijuna maraka

akcija
15.03.2016.
u 17:06

Među optuženima i policajac sa Ilidže, koji je znao čime se Nargalić bavi, a nije ga prijavio.

Županijsko tužiteljstvo u Sarajevu okončalo je istragu i podiglo optužnicu protiv četiri osobe osumnjičene za više krivičnih djela, među kojima je i navođenje na prostituciju, potvrđeno je za Faktor.

Optužnicom su obuhvaćeni Samir Kurtović, Melisa Šehović, Nemanja Janković i Omer Nargalić. Oni su uhićeni u akciji Lipstick, a u pritvoru je još jedino Samir Kurtović.

U optužnici se navodi kako je prostituciju na području Županije Sarajevo organizovao Samir Kurtović i to od 2004. godine pa do listopada 2015. U tom periodu za njega je seksualne usluge pružalo više od 28 djevojaka i tako je zaradio više od 1,7 milijuna maraka.

Šehović se tereti da je u dogovoru sa Kurtovićem sudjelovala u organiziranju i vođenju pružanja seksualnih usluga na području sarajevske Županije.

Janković se tereti kako je kao policajac zaposlen u PU Ilidža, iako je saznao čime se Kurtović bavi, nije prijavio krivično djelo, te je za sebe i dvojicu prijatelja naručio dvije djevojke za pružanje seksualnih usluga koje je potom i koristio. Usluge su plaćene 350 maraka.

Omer Nargalić se tereti za držanje oružja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?