UNO BIH

Oduzete krijumčarene cigarete vrijedne 35.000 KM

ilustracija
29.04.2018.
u 12:41

Ovlašteni službenici Uprave za neizravno oporezivanje (UNO) BiH su, u dvije odvojene akcije na područiju Sarajeva i na putnoj komunikacije Foča-Goražde, oduzeli 7.803 komada kutija cigareta tržišne vrijednosti oko 35.000 KM.

Na putnoj komunikaciji Foča – Goražde, u mjestu Ustikolina, pripadnici Grupe za spriječavanje krijumčarenja i prekršaja iz Regionalnog centra Sarajevo, u suradnji s pripadnicima MUP-a BPŽ, pronašli su i u skladu s instrukcijama i uputama Tužiteljstva i Suda BiH privremeno oduzeli 5.770 kutija cigareta “Ashima”, “Marble”, “Corset te Royal” (FDS), koje nisu bile obilježene akciznim markicama UNO BiH.

I na području Sarajeva su službenici Grupe za spriječavanje krijumčarenja i prekršaja iz Regionalnog centra Sarajevo tijekom operativnog rada oduzeli 2.033 kutije cigareta, koje nisu bile obilježene akciznim markicama UNO BiH.

Iz UNO navode da će protiv počinitelja biti podnesen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu nedozvoljeni promet akciznih proizvoda.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije