VIŠEGRAD:

Oca usmrtio oklagijom

Višegrad
17.03.2016.
u 17:54

U Višegradu je uhićen muškarac B.R. zbog postojanja osnova sumnje da je u obiteljskoj kući u selu Repuševići ubio svog osamdesetogodišnjeg oca.

Policijskoj stanici Višegrad jučer, deset minuta iza ponoći, B.R. je prijavio kako je u utorak, 15. ožujka, oko 20.30 sati njegov otac A.R, prilikom penjanja na tavan, pao s drvenih stepenica i preminuo na licu mjesta, priopćeno je iz Centra javne sigurnosti Istočno Sarajevo.

Nakon dolaska na lice mjesta, policija je na podu u obiteljskoj kući pronašla beživotno tijelo A.R. s vidnim ozlijedama glave i ruku, te nepokretnu staricu, čiji su inicijali Z.R, sestru preminulog, koja je također zatečena s vidnim ozlijedama u vidu krvnih podliva.

S obzirom na to kako su na lešu preminulog pronađeni tragovi koji ne ukazuju na pad s visine, te kako je u ostavi pronađena oklagija s tragovima koji asociraju na krv, postojao je osnov sumnje da je izvršeno ubojstvo.

U prisustvu dežurnog tužitelja, policijski službenici CJS Istočno Srajevo obavili su razgovor s B.R, koji je priznao da je dan prije prijavljivanja, u dnevnom boravku obiteljske kuće, više puta drvenom oklagijom udario u glavu svog oca i nanio mu tjelesne ozlijede.

Na licu mjesta pronađeni su i izuzeti tragovi i dokazi koji će biti poslati na vještačenje.

Po naredbi tužitelja, danas će u prosekturi u Istočnom Novom Sarajevu biti izvršena obdukcija tijela nakon koje će biti poznat točan uzrok smrti.

U konsultaciji sa dežurnim tužiteljem, policijski službenici nastavljaju rad na dokazivanju i dokumentiranju krivičnog djela ubojstvo. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije