samoubojstvo

Objesio se zatvorenik u KPZ Trebinje, ostavio oproštajno pismo

zatvor
09.07.2016.
u 09:46

"Zatvorenik je ostavio oproštajno pismo. Pretpostavlja se da je samoubojstvo izvršio kabelom nekog električnog uređaja", rekao je Vukanović

Dvadesetšestogodišnjak čiji su inicijali N. N. iz Trebinja izvršio je samoubojsto vješanjem u zatvorskoj ćeliji trebinjskog Kazneno- popravnog zavoda, potvrđeno je iz Okružnog tužiteljstva Trebinje, javlja Srna.

Zatvorenik je bio u pritvoru zbog osnovane sumnje da je 8. svibnja ove godine iz vatrenog oružja ranio sugrađane Vladana Radovanovića (31) i Đorđa Govedaricu (19). Samoubojstvo je izvršio sinoć oko 22.00 sata.

Službenik za informiranje Okružnog tužiteljstva Trebinje Srđan Vukanović potvrdio je Srni da je sinoć izvršen uviđaj u prisutnosti dežurnog tužitelja, te da su izuzeti određeni tragovi s mjesta samoubojstva.

"Zatvorenik je ostavio oproštajno pismo. Pretpostavlja se da je samoubojstvo izvršio kabelom nekog električnog uređaja", rekao je Vukanović.

On je dodao da će danas biti obavljena obdukcija tijela. Prema neslužbenim informacijama, objesio se Nikola Narančić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije