neuspješan pokušaj krađe

Nisu uspjeli ukrasti auto pa pri bijegu svojim udarili u drugi

pokusajkradje_nnn_bih_24102015
25.10.2015.
u 11:39

Pretpostavlja se da je razbojnike netko omeo u krađi pa su se uspaničili i krenuli u bijeg, ali ni to im nije išlo od ruke

Nastavljaju se razbojstva na području Sarajeva, a srećom, ono koje se dogodilo pretprošle noći kada je izvršen pokušaj krađe automobila neslavno je završilo. Ipak, napravljena je materijalna šteta prilikom bijega, prenosi Večernji list.

Smišljeno ih omeo

Prema policijskoj potvrdi iz MUP-a Sarajevske županije, nepoznate osobe su na parkiralištu pokušale ukrasti automobil. On se nalazio u neposrednoj blizini Srednje ekonomske škole u sarajevskom naselju Pofalići. Kako je kazao dežurni u Operativnom centru MUP-a, policija je dojavu o pokušaju krađe skupocjenog audija Q7 dobila pola sata poslije ponoći. Nepoznate osobe pokušale su obiti vozilo, ali ih je netko omeo u toj namjeri, te su se udaljili s mjesta događaja. Pretpostavlja se, s obzirom da se radi o zoni pored škole kojom mladi prolaze i po danu, ali i večeri s obzirom da se sve događalo za vikend, da je razbojnike netko vidio i smišljeno ih omeo u namjeri da ukradu automobil.

Vještačenje

S obzirom da se radilo o skupocjenom i kvalitetnom automobilu, najvjerojatnije su ovo djelo pokušali napraviti profesionalni kradljivci. Ali, osim što im nije išlo u krađi, nije ih išlo ni u vožnji vlastitim automobilom. Pokušavajući pobjeći s mjesta događaja, razbojnici su vlastitim udarili u drugi parkirani automobil. Na mjestu sudara ostali su određeni tragovi, te su ih policajci prilikom očevida izuzeli.Ti tragovi će biti vještačeni s ciljem pronalaska počinitelja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?