Istočno Sarajevo

Nisu htjeli stati policiji i pri bijegu sletjeli s ceste u kanal

09.12.2015.
u 07:00

Nije precizirano jesu li dvojica muškaraca kod sebe imala drogu, što je jedna od pretpostavki. Danas će biti poznato više informacija

Filmska potjera rezultirala je slijetanjem dvojice muškaraca koji su pokušali pobjeći policiji. Prema pisanju "Oslobođenja", nakon policijske potjere jučer oko 11 sati vozilo u kojem su bile dvije osobe sletjelo je s lokalne ceste Vojkovići - Krupac nedaleko od ulaza u kamenolom u Krupcu, općina Istočno Sarajevo. Kako se doznaje, policija Centra javne sigurnosti Istočno Sarajevo prethodno je pokušala zaustaviti ovaj automobil, ali se vozač oglušio na tu naredbu i nastavio vožnju. Uslijedila je filmska potjera te je kod Krupca automobil pri velikoj brzini izletio s ceste i završio u kanalu.

Dvojica muškaraca koja su bila u automobilu zadobila su lakše ozljede te im je pomoć ukazana u Kliničkom centru Kasindo, a obojici sada slijedi boravak u pritvoru kako zbog pljačke, tako i zbog kriminala koji su počinili, a koji je, navodno, vezan uz drogu. Danka Tešić, glasnogovornica CJS-a Istočno Sarajevo, potvrdila je da je došlo do slijetanja vozila s ceste. Međutim, više informacija nije mogla dati. Najavila je da će sve oko ovog događaja novinarima biti priopćeno na konferenciji za novinare koja je zakazana za danas.

Također, zbog interesa istrage nije mogla precizirati ni o kojem se kaznenom djelu radi, odnosno je li u pitanju pronalazak droge, a što je jedna od spekulacija koje su se mogle čuti u određenim krugovima. Iz izvora bliskih istrazi neslužbeno se moglo doznati i to da nije u pitanju krađa vozila i pokušaj bijega izvršitelja zbog toga, stoga bi informacije o drogi mogle biti točne.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?