RODITELJI SHRVANI

Nevjerojatna tragedija: Preminuo na utakmici koju je igrao u čast poginulom bratu!

03.06.2021.
u 14:42

Italiju je potresla tragična vijest, nogometaš Giuseppe Perrino (29) preminuo je u Poggiomarinu blizu Napulja na utakmici organiziranoj u čast njegovu bratu Roccu, biciklistu koji je poginuo u nesreći tijekom treninga 2018. u dobi od 24 godine.

Nesretni Giuseppe srušio se tijekom revijalne utakmice i bez obzira što je Hitna pomoć brzo stigla na mjesto događaja, nije mu bilo spasa. Vjeruje se da je uzrok smrti srčani udar.

Kroz karijeru je igrao za Parmu, Sapri, Ebolitanu, Bellariju, Vigor Lameziju, Battipagliese, Scafatese, Turris, Real Poggiomarino, Pimonte i Solofru.

- Izražavamo sućut obitelji koja je već prolazila kroz patnju i pružam podršku cijele zajednice. Nažalost, Giuseppe je ponovno sa svojim voljenim bratom. Bio je jako dobar, išao na probe u dobre klubove, otac ga je često pratio na utakmicama - izjavio je gradonačelnik Napulja Maurizio Falanga i izrazio nadu da će roditelji pronaći snage za boriti se s boli koja ih je pogodila.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije