INCIDENT

Pucali na policajce pa pobjegli: U potragu uključen helikopter Vlade RS

pucnjava
Foto: SRNA
25.02.2016.
u 14:38

Četiri nepoznate osobe pucale su jutros na pripadnike kriminalističke policije PU Lukavac, koji su u zaseoku Rosulje izašli obaviti očevid na mjestu gdje je noć ranije opljačkan i pretučen 87-godišnji Uroš Stojanović.

Kako je potvrdio glasnogovornik MUP-a TŽ Izudin Šarić, neposredno nakon dolaska istražitelja na mjesto događaja, na njih je zapucano iz automatskog naoružanja, nakon čega su zasad nepoznati napadači ušli u vozilo i pobjegli na Ozren u pravcu Petrova, prenosi Prvi.tv

Policija je odmah krenula u potjeru za napadačima, u koju su se uključili i pripadnici Centra javne sigurnosti Doboj, koji su blokirali puteve kojima bi osumnjičeni mogli pobjeći.

– Na mjesto događaja izašao je i načelnik Centra javne sigurnosti Doboj, a u potragu je uključen i helikopterski servis Vlade RS – kazala je za Faktor Ljerka Stanimirović, glasnogovornica CJS Doboj.

Lukavački istražitelji su u Rosulje izašli nastaviti očevid s ciljem rasvjetljavanja napada na 87-godišnjeg Uroša Stojanovića, kojeg su sinoć pretukli zasad nepoznati napadači.

Teško pretučeni starac prevezen je u Dom zdravlja u Lukavcu, odakle je upućen u tuzlanski Klinički centar, gdje su mu liječnici konstatirali teške tjelesne ozljede, te je zadržan na daljem liječenju.

– Pacijent je zadobio teške ozljede grudnog koša i glave. Smješten je na Klinici za kirurgiju, na Odjelu torakalne krurgije. Svjestan je i komunikativan – kazala je Ersija Aščerić-Mujedinović, glasnogovornica tuzlanskog UKC-a. 

Stojanovića, inače povratnika u ozrenski zaselak Rosulje, vezanog i pretučenog u njegovoj obiteljskoj kući pronašao je njegov susjed, koji ga je i inače obilazio.

Odmah je alarmirana lukavačka policija, čiji su pripadnici izašli na mjesto događaja, te je utvrđeno da se najvjerojatnije radi o napadu iz koristoljublja.

– Dolaskom na mjesto događaja utvrđeno je kako je izvršena premetačina stvari u kući. Daljom istragom bit će utvrđeno da li su i šta razbojnici tom prilikom odnijeli iz kuće – kazao  je Šarić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije