istraga o ubojstvu djevojčice

Nastavlja se velika potraga: Sve oči uprte u jednog čovjeka? On bi mogao znati gdje je tijelo ubijene curice

danka ilić potraga za tijelom
MUP Srbije
08.04.2024.
u 08:20

Sada je možda i najvažniji svjedok otac dvojice braće, čije svjedočenje bi moglo biti ključno za pronalazak tijela Danke Ilić s obzirom na to da ga je Dejan optužio da mu je pomogao

Brat osumnjičenog za ubojstvo malene Danke Ilić prije smrti je navodno priznao da je pomogao bratu da se riješi tijela djevojčice, ali nije otkrio gdje se ono nalazi. On je vodio policiju po imanjima njegove obitelji. Išao s njima na više različitih lokacija, ali tijelo Danke Ilić (2) i dalje nije pronađeno, piše Blic.

Njegova iznendadna smrt mogla bi utjecati na istragu budući da je jedna od tri ključne osobe koje mogu pomoći u potrazi za tijelom. Sada je možda i najvažniji svjedok otac dvojice braće, čije svjedočenje bi moglo biti ključno za pronalazak tijela Danke Ilić s obzirom na to da ga je Dejan optužio da mu je pomogao.

Naime, brat osumnjičenog za ubojstvo dvogodišnje djevojčice Danke Ilić, koji je uhićen zbog sumnje da je pomogao bratu, umro je u Policijskoj upravi u Boru. MUP Srbije navodi da je osumnjičenom pozlilo u ranim jutarnjim satima te je u 3:10 umro usprkos pravovremenoj reakciji liječnika iz Doma zdravlja u Boru koji su ga pokušali reanimirati. Mrtvozornik je ustvrdio da je riječ o prirodnoj smrti. Srbijanski mediji, pozivajući se na neslužbene izvore, navode da je uzrok smrti srčani udar.

Dvogodišnja Danka Ilić, čiji nestanak je prijavljen 26. ožujka, žrtva je prometne nesreće, ali i monstruoznog zločina dvojice počinitelja koji su njezino tijelo bacili na divlji deponij, a policija sumnja da je tijelo jedan od osumnjičenih naknadno prebacio na drugu lokaciju.

Podsjetimo, dvojici osumnjičenih za teško ubojstvo dvogodišnje djevojčice Danke Ilić iz okolice Bora određen je pritvor do 30 dana. Jedan od njih je priznao zločin, drugi se brani šutnjom, a još dvije osobe uhićene su zbog sumnje da su pomogle u skrivanju tijela, priopćili su u subotu tužiteljstvo i policija. Jedan od njih je otac D. D.-a, čiji sin je uhićen za ubojstvo nestale djevojčice. On se branio šutnjom, a određen mu je pritvor od 30 dana, javlja Blic.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?