Ubojstvo

Nakon što je izgubio spor zbog otkaza, pekar ubio radnicu pa se i sam ranio

29.01.2016.
u 07:00

- Marjan Duljaj je planirao ubiti moju kći! Zato ju je zvao telefonom i inzistirao da dođe kod odvjetnice da bi se, navodno, dogovorili u vezi s presudom koju je dobila protiv njega zbog otkaza i pucao joj u glavu, kaže Mira Matijević, majka Dragane, koju je u Zaječaru ubio pekar Marjan Duljaj, a potom pokušao i sebi oduzeti život ispalivši hitac u grudi. Ona napominje da je Duljaj večer prije zločina zvao njezinu kći.

Našli su se ispred kuće i rekao joj da se odrekne presude, prijavi na zavod pa će je on zaposliti u pekarnicu koju namjerava otvoriti, što je Dragana odbila. Duljaj joj je ranije prijetio jer ga je tužila zbog otkaza, rekavši “ispaštat ćeš i ostati bez novca”.

- Lažno je tvrdio da krade novac iz blagajne. Moja kći je naposlijetku pala na leđa i slomila ruku, a potom se i razboljela, pa je bila na bolovanju. Duljaj joj je tada rekao: “Oprostio sam ti za slomljenu ruku, ali ovo neću.” Kada joj je zaključeno bolovanje, otišla je na posao, ali je Duljaj u međuvremenu zaposlio dvije radnice. Odlučila ga je tužiti jer joj nije smio dati otkaz dok je na bolovanju.

Inače, nakon rastave Dragana je sa sinom živjela sa mnom, tužno kaže majka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije