gradiška

Na graničnim prijelazima uhitile četiri osobe

policija
13.12.2016.
u 13:21

Službenici Postrojbe granične policije Gradiška u ponedjeljak su prilikom ulaska u Bosnu i Hercegovinu na Međunarodnom graničnom prijelazu Gradiška su uhitili dvojicu državljana BiH.

H. M. (1972.) je uhićen nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Bugojnu zbog kaznenih djela „sprečavanje službene osobe u vršenju službene radnje“ i „ovjera neistinitog sadržaja“, dok je S. K. (1978.) potraživao Osnovni sud u Gradišci zbog kaznenog djela „ugrožavanje sigurnosti“. H. M. je predan službenicima Sudbene policije Odžak, a S. K. Sudske policije Banja Luka, priopćeno je iz GP BiH. 

Istoga dana službenici PGP Orašje su uhitili D. B. (1972.) jer ga potražuje Osnovni sud Brčko distrikta BiH radi izdržavanja kazne zatvora zbog kaznenog djela „posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga“. Državljanin BiH je kontroliran prilikom ulaska u BiH na MGP Orašje i predat službenicima Sudske policije Brčko distrikta BiH.

Na MGP Zupci pri izlasku iz BiH uhićen je E. Š. (1994.) jer je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Sarajevu zbog kaznenog djela „teška tjelesna povreda“. Službenici PGP Trebinje bh. državljanina će predati nadležnom tijelu, navodi se u priopćenju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije