Banja Luka:

Muškarac upao u Vrbas, potraga u tijeku

Vrbas
07.03.2016.
u 11:58

Operativnom dežurstvu CJB Banja Luka prijavljeno je kako je u ovom gradu, u Ulici Save Kovačevića, odnosno u blizini Rebrovačkog mosta, nepoznata osoba palo u rijeku Vrbas, nakon čega mu se izgubio svaki trag, potvrđeno je "Nezavisnim" iz policije.

Policiji je to prijavljeno u subotu oko 15.55 sati, putem telefona, a potom su pripadinici policijskih stanica Centar, Lazarevo, Obilićevo, te Policijske stanice za intervencije i Vatrogasne jedinice Banja Luka odmah izašli na lice mjesta, prenose Nezavisne.com

"Izvršili su pregled riječnog tijeka na dionici od Rebrovačkog mosta do Incela, kom prilikom nisu uočili nikakve tragove pomenutog lica", priopćeno je iz CJB Banjaluka.

Inače, Centru javne sigurnosti Banjaluka juče su članovi obitelji prijavili nestanak 53-godišnjeg Ranka Zrnića Kevića, navodeći kako se on dan ranije, oko sedam sati, udaljio u nepoznatom pravcu, te kako mu se od tada gubi svaki trag. Policija sumnja kako je riječ upravo o osobi koje je viđeno kako upada u Vrbas.

"O događaju je obaviješten i Ronilački tim Jednice specijalne policije MUP RS. U tijeku je rad na pronalasku nestale osobe", priopćeno je iz policije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?