Drama u Banja Luci

Muškarac prijeti da će skočiti sa zgrade: Ovo je moj stan, nitko me neće istjerati

Velibor Tripić/Nezavisne
25.08.2017.
u 20:28

Policiji u Banja Luci je prijavljeno da muškarac namjerava skočiti s trećeg kata zgrade u banjolučkom naselju Obilićevo, saznaju Nezavisne. Kako neslužbeno doznaju, radi se o bivšem direktoru tjednika Reporter Grujica Šapić. 

Također, neslužbeno doznaju da njegova bivša supruga radi u Ministarstvu za ljudska prava BiH. Kako su od okupljenih mještana saznali, muškarac prijeti samoubojstvom zbog obiteljskih problema.  

"Prije nekoliko godina se razveo od žene, uvijek je tu bilo nekih problema sada su samo kulminirali koliko sam shvatio", kazao je jedan od mještana. 

Ipak, on je nakratko bio izašao na balkon i glasno se zaderao: "Ovo je moj stan! Nitko me neće istjerati", nakon čega se vratio u stan. 

Nije poznato što je mislio kada je to rekao, niti tko ga želi "istjerati iz stana". Bivša supruga i kćerka muškarca koji prijeti samoubojstvom, bile su u zgradi i vjerojatno ga pokušavale odgovoriti od namjere da skoči.  

Na mjestu događaja su, osim pripadnika policije, i vatrogasci koji su došli sa specijalnim jastukom za spašavanje. Policija je okružila zgradu sa svih strana. S bočne strane zgrade su kola hitne pomoći i vatrogasci. 

Muškarac srednjih godina se prvo zaključao u stan, zabarakadirao sve ulaze i nije dopuštao nikom da uđe. Osoba koja hoće da skoči sa zgrade je nakon nekoliko sati drame izlazila na balkon i svađala se sa susjedima pored. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije