Tragično

U rijeci Bosni pronađeno tijelo 31-godišnje Mostarke Antonele Kvesić

ilustracija
11.05.2018.
u 13:18

Danas prijepodne (petak) u koritu rijeke Bosne pronađeno je beživotno tijelo 31-godišnje Antonele Kvesić, doznaje Zenicablog. 

Djevojka iz Mostara nestala je u srijedu, nakon što je napustila vikendicu na području Lašve, desetak kilometara južno od Zenice. Ona je u vikendici bila s društvom iz Zenice, a njezin nestanak je prijavio prijatelj, koji je policiji rekao da je izašla nakon konzumiranja određenih količina alkohola, te da joj se od tad gubi svaki trag.

Nakon prijave policiji, te dolaska obitelji nestale, pokrenuta je potraga na području rijeke Lašve, koja se nalazi nedaleko od vikendice u kojoj je djevojka boravila, te dijela korita rijeke Bosne.  

Obzirom da policija nije imala nikakve tragove niti informacije radi li se o utapanju ili je djevojka nestala na kopnenom području, potraga se istovremeno odvijala u koritima obje rijeke, ali i širem području Zenice i susjednih Busovače i Kaknja.

”U koritu rijeke Bosne je pronađeno mrtvo tijelo. Ekipe su trenutno na terenu, rade na izvlačenju tijela iz rijeke, nakon čega će se pristupiti obdukciji i identifikaciji tijela”, rekla je Aldina Ahmić, glasnogovornica MUP-a ZDŽ.

Kako doznaje Zenicablog, tijelo djevojke je pronađeno oko 200 metara od ušća Lašve u rijeku Bosnu, nekoliko kilometara od vikendice, pa se pretpostavlja da ga je voda donijela do tog mjesta. Preliminarni uviđaj govori da se radi o utapanju, ali je službeno naložena obdukcija tijela i identifikacija, po naredbi tužitelja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije