mup hnž

Mostar: Ukrali mu BMW dok je sjedio s društvom u kafiću

kradja
03.03.2017.
u 10:09

Krađu vozila prijavio je I.D.(1992) iz Mostara, izjavivši kako se to dogodilo dok je sjedio s društvom u ugostiteljskom objektu "Iguana" te da mu je prethodno nepoznata osoba sa stola otuđila ključeve od vozila

Nepoznati počinitelj ukrao je u petak ujutro oko 3:30 sati vozilo „bmw 1“ ispred ugostiteljskoga objekta „Iguana" u Ulici Stjepana Radića u Mostaru.

Krađu vozila PU Mostar prijavio je I.D.(1992) iz Mostara, izjavivši kako se to dogodilo dok je sjedio s društvom u ugostiteljskom objektu  "Iguana" te da mu je prethodno nepoznata osoba sa stola otuđila ključeve od vozila, priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ).

Policijsku stanicu Rama je u četvrtak u 09:30 sati obavijestio S.J.(1957) da mu je tijekom noći otuđeno vozilo marke "bmw" dok je bilo parkirano ispred obiteljske kuće u mjestu Podbor.

Isti dan u 21 sati PS Čitluk je obaviještena da se na parking prostoru crkve u Međugorju nalazi otvoreno vozilo marke „fiat“ iz kojeg su otuđene putne torbe.

Djelatnici policije su nakon kraćeg vremena zaustavili vozilo marke "škoda" kojim je upravljao Dž.O.(1975) iz Živinica te pronašli otuđene putne torbe.

O svim je slučajevima upoznat Odjel krim. policije i tužitelj, navodi se u priopćenju.

Inače, za protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području HNŽ-a registrirano je deset prijava, a iz oblasti javnog reda i mira jedan prekršaj.  

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirane su četiri prometne nezgode.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije