prometna nesreća

Mladići sletjeli automobilom s mosta u Jablanici

Fena
19.08.2017.
u 11:47

Tri mladića iz Konjica sletjeli su sinoć oko 1 sat i 45 minuta s mosta na izlazu iz Jablanice prema Sarajevu. Prema neslužbenim informacijama, mladići su se kretali iz pravca Mostara automobilom marke BMW 3. U jednom trenutku izgubili su kontrolu nad vozilom i sletjeli s mosta.

Nakon što su čuli udar, nekoliko građana Jablanice istrčalo je iz svojih domova kako bi pružili pomoć mladićima do dolaska policije i hitne pomoći.

Kako navodi jedan od očevidaca koji je sudjelovao u izvlačenju mladića iz automobila, prvo se začula škripa guma i jak udar.

- Odmah smo potrčali da vidimo što je bilo. Vidjeli smo da je automobil probio ogradu i sletio s mosta. Imali su sreću pa ih je šuma zaustavila da ne odlete dalje. Odmah smo sišli do automobila kako bismo pomogli momcima da izađu te izvukli ih na cestu - dodao je očevidac.

Kako doznaje Fena, ozljede neutvrđenog stupnja zadobio je vozač, koji je i hospitaliziran, dok su saputnici prošli bez većih ozljeda. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije