Nesreća na gradilištu:

Mladić teško ozlijeđen nakon pada sa 17 metara visine

ilustracija
30.07.2017.
u 12:42

U Perinom Hanom kod Zenicu, na radilištu autoputa A1 Perin Han-Klopče, došlo je do nesreće na radu u kojoj je teško ozlijeđen E.P. (22) iz Zenice, saznaje Avaz.ba. 

Prema službenim informacijama koje smo dobili iz Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojske županije (ZDŽ), do nesreće je došlo kada je nesretni radnik pao sa skele za izgradnju vijadukta. 

"Do nesreće je došlo kada je radnik E.P. iz Zenice pao sa skele za izgradnju vijadukta. On je odmah vozilom Hitne pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Zenica, radi ukazivanja liječničke pomoći", kažu iz MUP-a ZDŽ za Avaz. 

Nakon opservacije na Odjelu Urgentnog bloka zeničke bolnice, ozlijeđenom 22-godišnjaku konstatirane su teške tjelesne ozlijede. Kako je izjavio dr. Spahić, dežurni liječnik Urgentnog boloka KB Zenica, za naš portal, ozlijeđeni mladić je operiran i izvan životne opasnosti. 

"On je operiran, stabilan i smješten je na Odjel Traumatologije i ortopedije", kazao je dr. Spahić. 

Na licu mjesta obavljen je očevid, kojim će biti rasvijetljene sve okolnosti koje su dovele do ove nesreće. 

Kako neslužbeno saznajemo, radnik, firme „Arel“, pao je sa visine 17 metara i to u rijeku Bosnu. On se,  teško ozlijedio te zadobio brojne prijelome. 

"Momak je pao sa visine otprilike 17 metara i to sa kupole što se naslanja na most koji se trenutno radi. Došla je i hitna, momak se, takoreći, polomio", tvrdi očevidac za Avaz.ba. 

Podsjetimo, ovo nije prva nesreća na radu koja se dogodila na ovom radilištu. U lipnju prošle godine također su ozlijeđena tri radnika tvrtke „Arel“ kada se otkačila korpa. Tom prilikom, teško su ozlijeđeni M. N., Č. D. i I. F. koji su nakon nesreće prevezeni u Županijsku bolnicu Zenica. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije