Pucnjava u Zenici:

Mladić ranjen u nogu, revolveraš u bijegu

policija
12.01.2017.
u 14:01

Dvadesetogodišnji Arnel I. iz Zenice ranjen je sinoć u pucnjavi koja se dogodila u ugostiteljskom objektu "Istanbul" u tom gradu, a policija traga za revolverašem, prenosi Faktor.ba.

Do pucnjave je došlo nešto iza 21 sat u šiša baru, koji se nalazi u ulici Dr. Adolfa Golderberga, kada je zasad nepoznata osoba iz pištolja pucala na Arnela I. i pogodila ga u nogu. 

Odmah nakon prijave, zenička policija i Hitna pomoć su izašli na mjesto događaja, te je ozlijeđeni mladić prevezen u Županijsku bolnicu u Zenici. 

- Pacijent je dovezen u 21.40 sati u Odjel urgentne medicine sa prostrijelnom ranom lijevog skočnog zgloba. 
Liječnici su konstatirali da se radi o lakšim tjelesnim ozljedama, a pacijent je hospitaliziran na Klinici za ortopediju i traumatologiju radi praćenja daljeg općeg stanja - kazala je Aida Buro, glasnogovornica zeničke bolnice. 

Policajci zeničke Policijske uprave obavila je očevid na mjestu događaja, a za osobom osumnjičenom za pucnjavu se traga.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije