10 dana drame

Mladi sportaš (22) iznenada preminuo od posljedica srčanog udara

svijeća
Pixsabay
02.12.2023.
u 14:10

Reed Ryan, mladi 22-godišnji igrač američkog nogometa i Sveučilišta Minnesota Dulutha, preminuo je od posljedica srčanog udara, javljaju tragične vijesti američki mediji. Ryan je bio član defenzivne linije Buldogsa, a pozlilo mu je tijekom jednog treninga u teretani još 21. studenoga i od tada je krenula velika životna drama.

Nakon što je završio s određenim vježbama, Ryanu je pozlilo, a iako je prebačen u bolnicu, deset dana kasnije izgubio je borbu za život. Navodno je bolovao od genetske srčane bolesti koja nije bila pronađena na liječničkim pregledima koje je obavljao ranije. Ryan je prethodno igrao za Sveučilište Sjeverna Karoline, da bi prije početka ove sezone prešao u Minnesotu kako bi dobio više prostora za igru.

- Imao je zarazan osmijeh i bio je pun života, živio je punim plućima. Ryan je volio ljude oko sebe i cijenio je što ima dobre prijatelje i trenere - objavili su s njegovog Sveučilišta.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije