brutalni pljačkaški prepad

Mladi seoski nadničar pretukao staricu zbog 55 maraka pa se napio

19.09.2015.
u 06:15

Dragan Milićević (26) iz Doboja brutalno je pretukao i opljačkao staricu Boru Složić (78) iz sela Greda kod Gradiške

Dragan Milićević (26) iz Doboja uhićen je zbog sumnje da je brutalno pretukao i opljačkao staricu Boru Složić (78) iz sela Greda kod Gradiške.

Ubrzo je utvrđeno da je ukrao 55 maraka jer Bora koja živi sama u skromnoj kućici više nije ni imala. Ona je poslije napada prestravljena i krvava uspjela dozvati susjede koji su alarmirali interventne službe. Ova vijest zaprepastila je cijelo selo, a ohrabruje što je policija iste večeri, dva sata kasnije u Partizanskoj ulici u Gradiški, uhitila mladića iz Osječana kod Doboja. Testovima je utvrđeno da je u njegovoj krvi bilo više od dva promila alkohola. Navodno se nakon brutalnog napada stigao i napiti.

- Osumnjičen je da je provalio kućna vrata Bore Složić koja je drijemala, udario je više puta šakom u glavu i tražio da mu preda sav novac koji je imala ili će biti velikih problema - kažu istražitelji koji napominju da je novac potrošio u trgovini kupujući cigarete i u kafiću na piće gdje su ga i zatekli. U džepu su mu našli samo sitniš.

Milićević je poznat u ovom selu kod Gradiške, gdje ima i rodbinu, jer je tu često boravio radeći seoske poslove, uglavnom na dnevnicu. Mirko Ivaštanin iz Kozinaca, koji je došao posjetiti nesretnu staricu, kaže da je šokiran, kao i susjede Ljubica Barać i Stoja Drinić, Ljubica kaže da istražitelji obilaze selo raspitujući se o svim detaljima ovog nasilja. Lazar Crnomarković iz Grede sumnjiči Milićevića da mu je iz kuće istog dana ukrao vatrogasnu kacigu te još neke stvari.

- On ovdje boravi mjesecima, tu ima brata i snahu. Kod mene je radio često jer živim u Sloveniji, a u Gredi ima staru majku. Imao sam veliko povjerenje u njega, ali sada sam jako razočaran - rekao je Crnomarković.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?