BLAŽUJ

Masovna tučnjava među ilegalnim migrantima

13.04.2020.
u 10:33

Jutros oko tri sata došlo je do velike tučnjave među migrantima koji su smješteni u Prihvatnom centru Blažuj. U njoj je sudjelovalo više stotina ljudi, a korišteni su noževi, letve, kamenice i sve drugo do čega su migranti mogli doći.

MUP Sarajevske županije morao je dići specijalnu jedinicu i druga pojačanja kako bi oko pet sati stavio situaciju pod kontrolu. U ovom trenutku zna se da ima najmanje 20 povrijeđenih.

U sve se uključilo i Županijsko tužiteljstvo. Koliko je velika tučnjava bila, najbolje govori podatak da se domaće osoblje sklonilo i izvuklo sa strane dok se više stotina ljudi tuklo između sebe.

S obzirom na to da u Centru ima više različitih etničkih skupina, nije isključeno i da je tučnjava izbila po toj osnovi.

U ovom kampu, ali i u drugim prihvatnim centrima u BiH, poznate su netrpeljivosti između stranaca, Alžiraca, Iranaca i ilegalnih migranata iz drugih zemalja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?