ispitana u beogradu

Majka brutalno ubijene Lane na saslušanju jedva govorila, i sama traži odgovor na neka pitanja

Avaz
04.02.2020.
u 21:29

Nina Bijedić je u dosta teškom psihičkom stanju saslušana u Beogradu oko ubojstva njezine kćerke Lane (19), nesuđene brucošice sarajevskog sveučilišta.

Dekanesa Fakulteta informacijskih tehnologija (FIT) Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru tijekom saslušanja, kako saznaje Dnevni avaz od izvora bliskog istrazi, nije iznijela ništa što već nije otkriveno tijekom dosadašnje istrage.

Majka nesretne djevojke tijekom saslušanja na okolnosti ovog užasnog zločina, koje je vodio tamošnji tužitelj, kako je to predviđeno ugovorom između BiH i Srbije o pravnoj pomoći u građanskim i kaznenim stvarima, a kojem je, jasno, nazočio tužiteljsko-istražiteljski tim iz Zapadnohercegovačke županije, jedva je govorila.

Zbog takvog stanja, ona nije ni imala snage, kako je to iznijela, doći u Mostar, odnosno Hercegovinu, na saslušanje.

Navodno, i sama traži odgovor na pitanje zbog čega se njezina kćerka tog kobnog 6. listopada iz stana u Mostaru zaputila prema Čapljini kada je u poslijepodnevnim satima trebala otputovati za Sarajevo, gdje je, prema njezinim riječima, upisala željeni fakultet.

Također, kako se doznaje, upitana je i o tome misli li da je njezina kćerka mogla počiniti samoubojstvo, što je ona odlučno odbacila.

Podsjetimo, obdukcijom je utvrđeno da je Bijedić udarana, davljena i bačena u rijeku. Njezino tijelo je u večrnjim satima u rijeci Studenčici u mjestu Studenci kod Ljubuškog uočio lokalni ribar.

Istražiteljski tim ponovno će, saznaje Avaz, pristupiti cjelovitoj i sveobuhvatnoj novoj analizi svih do sada prikupljenih materijalnih i drugih dokaza te detaljnom pregledu iskaza svih do sada nešto više od 60 saslušanih svjedoka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije