UŽAS U NJEMAČKOJ

Majka bacila dvoje djece kroz prozor, htjela ubiti i bebu

30.04.2021.
u 14:19

Psihički rastrojena žena kroz prozor je bacila osmogodišnje i jednoipolgodišnje dijete. Djeca su teško ozlijeđena, ali kako javljaju njemački mediji, izvan životne opasnosti.

Bavarski grad Weiden jučer u poslijepodnevnim satima bio je poprište užasnog zločina. Majka je kroz prozor prozor gurnula svoje dvoje djece. Srećom, policija je uspjela spriječiti još veću tragediju jer je stigla u trenutku kad je žena htjela kroz prozora baciti i treće dijete, bebu.

Osmogodišnje i jednoipolgodišnje dijete zadobili su umjereno teške ozljede, ali prema dostupnim informacijama nalaze se izvan životne opasnosti.  

Policija je izvijestila kako je u akciji spašavanja sudjelovao velik broj vatrogasnih postrojbi, hitne pomoći i policije, posebno jer se radilo o ženi u psihološki izvanrednom stanju.  

"S obzirom na postupak koji je u tijeku, trenutno se ne mogu dati daljnje informacije", zaključila je glasnogovornica policije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije