TRAGEDIJA

Majka (38) poginula, a otac i kći ozlijeđeni

nesreca
Foto: agencije
09.02.2014.
u 11:07

Obitelj se u trenutku nesreće nalazila u golfu A-2 (772-J-519), kojim je upravljao Almir, dok se na mjestu suvozača nalazila njegova supruga

Osmogodišnja djevojčica koja je teško ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se preksinoć dogodila u Rajlovcu, a u kojoj je poginula njena majka, za sada je u stabilnom stanju, potvrđeno je u sarajevskoj bolnici.

- Djevojčica je zadobila frakture maksile i orbite (kosti oko očiju, nap. a), te je nakon ukazane pomoći smještena na Kliniku za maksilofacijalnu kirurgiju - navodi bolnička glasnogovornica Biljana Jandrić. Inače, kako su izvijestili iz MUP-a Sarajevo, do tragične nezgode je došlo u Ulici Safeta Zajke do broja 450 na magistralnoj cesti M-17 u ovom naselju.

- Na mjestu događaja je obavljen očevid, a uzroci nezgode bi trebali biti poznati po okončanju vještačenja vozila i ostalih istražnih radnji - šturo kažu iz policije. Neslužbeno, život je tom prilikom izgubila majka djevojčice, 38-godišnja Arijana Barina iz Vogošće, dok je s teškim ozljedama prošao njen suprug Almir.

- Liječnici su brzo stigli na mjesto nesreće te u bolnicu Koševo transportirali Arijanu. Međutim, po prijemu u bolnicu, ubrzo je preminula od zadobivenih ozljeda iako su je liječnici pokušali reanimirati.

Obitelj se u trenutku nesreće nalazila u golfu A-2 (772-J-519), kojim je upravljao Almir, dok se na mjestu suvozača nalazila njegova supruga. Do nesreće je došlo kada su se sudarili kamion scania (094-A-147), vlasništvo tvrtke Activia iz Žepča, kojim je upravljao M. B., te citroen (J40-T-014), koji je vozio M. A., i golf. Kako se moglo vidjeti, golf je u potpunosti smrskan, a u olupini zarobljenog vozača su izvlačili vatrogasci. On je s po život opasnim ozljedama prevezen u Opću bolnicu “Prim. dr. Abdulah Nakaš” s frakturama bedrene kosti, zdjelice i ozljedama glave, pa je odmah operiran.

- Ovo je velika tragedija za čitavo Vogošće. Riječ je o izuzetno finoj obitelji i prava je šteta šta ih je takvo veliko zlo zadesilo. To će vam reći svi oni koji ih poznaju- komentirali su potreseni sugrađani.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije