PROMETNA NESREĆA

Livno: Poginuo muškarac, među ozlijeđenim i djevojčica

livno-online.com
16.07.2019.
u 18:21

U mjestu Mali Kablići kod Livna danas se malo iza 14 sati dogodila teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Do nesreće je došlo u sudaru dva vozila, Golfa, kojim je upravljao S.S. rođen 1971. u Livnu, nastanjen u Biloj kod Livna, koji je zadobio lakše tjelesne ozljede.

Na mjestu sovozača bio je O.S. rodjen 1962. U Glamoču gdje je i nastanjen. On je smrtno stradao, a u istom vozilu bio je i B.D. rođen 1952. u Glamoču, nastanjen u selu Zajaruga, a koji je zadobio teže tjelesne ozljede i hitno je prebačen u KB Mostar.

Drugim vozilom, Fiat Punto, upravljao je S.B. rođen 1947. u Glamoču, nastanjen u V. Kablićima. On je zadobio lakše tjelesne ozljede a supitnica A.B. rodjena 2006. u Livnu gdje je i nastanjena, zadobila je lakše tjelesne ozljede. Obdukcija smrtno stradalog zakazana je 17.7. u 16 sati u mrtvacnici ŽB Livno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije